Katar Uluslararası İşbirliğinden Sorumlu Devlet Bakanı Maryam bint Ali Al-Musnad ile Patrik’in Doha Elçisi ve Maruni Lübnanlı Misyonerler Cemiyeti’nin eski Genel Üstü Baba Elie Madi bir araya geldi.

Görüşmede, taraflar arasındaki işbirliği ilişkileri ve bu ilişkilerin özellikle insani ve kalkınma alanlarında güçlendirilmesi ele alındı. Ayrıca karşılıklı ilgi alanına giren çeşitli konular hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Bakan Al-Musnad, mevcut işbirliğinin sonuçlarını övdü ve Katar’ın toplulukların istikrarına ve kalkınmasına katkıda bulunan insani ve yardım girişimlerini destekleme konusundaki kararlı bağlılığını yeniden teyit etti.

Maruni Lübnanlı Misyonerler Cemiyeti’nin eski Genel Üstü Baba Elie Madi ise Katar’ın bölgesel ve uluslararası düzeydeki rolüne ve insani girişimlerine yönelik takdirlerini ifade etti.

  Hibya Haber Ajansı